Monday, 30 April 2012

day out :D

heloo ! entry yg ntah ke brape utk harini. haha. well, tadi nad kua lepak dgn AWEK nehhh ~ ktorang pegi photoshoot [ mata ke atas, tangan di dada ] kat masjid hadhari and sungaiii. sangat fun! snap sana, snap sini sampai kami mandi peloh sebab cuaca yang tersgt panas :(
neh antara gambar sket la ~ muka saya mcm sakai, sorry . kikikiii


very the hot okengg ~

:)

front camera, tak clear :(

saya dan dia :)


lepas lepak situ, kami jumpa basyirah :) lama gila da tak jumpa dia. happy !

cantik kan dia :)


then kami balik ! na dijadikan crite, mse otw balik tu tjumpe anak kucing dlm longkang. kesian :( nak tolong tapiii ... longkang tu agak dalam. nad harap ada orang yg baik hati tolong anak kucing tu. plus dia amat comel okeng ! :)

hm, setakat neh je la nad mengarot kat sini. lack of ideas suda. byebye and assalamualaikum :)

3 comments:

  1. kann , very the fun . nanti date lagi . hehe

    ReplyDelete
  2. auww...jeles abeshh ak kat sini..hoho

    ReplyDelete